webbebek.com - Hekim Forum
  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Arşivi (Kilitli Forum Kilitli Forum)
 webbebek.com - Forumlar | HEKİM FORUMLARI | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Arşivi
Konu: çok hasta oluyo? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
behiye
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 3

Alıntı behiye Cevaplabullet Konu: çok hasta oluyo?
    Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2007 Saat 02:55
merhaba dr hanım benim 2 yaşında kızım var 7 ayında alerjik bronşite yakalandı ve hala en ufak bişeyde dikkat edip üzerine titrediğim halde hastalanıyo yani sürekli boğaz enfeksiyonu faranjit oluyo bana yardımcı olursanız çok memnun olurum yani dondurmayı çok seviyo onu bile inanın soğuk vermiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.yaptırmam gereken herhangi tes v.s var mı?artı çok zayıf kardeşi dünyaya geldiğinden buyana bişey yemez oldu 10 kg .bu yaşta bademcik olabilir mi?şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler...
IP
Dr.ÖzlenÇardak
Uzman
Uzman
Simge
Çocuk Sağlığı Uzmanı

Gönderilenler: 232

Alıntı Dr.ÖzlenÇardak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2007 Saat 00:29
Bu yaşta tabiki bademcik sorunu olabilir, KBB uzmanına mutlaka gösterin, ayrıca allerji açısından da tetkik yaptırmanızı öneririm. Bazı çocuklar yaz kış ne yaparsanız yapın boğaz infeksiyonu geçirir, eğer 6 ayda 6 dan fazla ateşli**  boğaz infeksiyonu geçiriyorsa bademciklerin alınması düşünülmelidir.
Dr.Özlen Kaya ÇARDAK
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla